KAIKKI INSINÖÖRIPALVELUT SAMAN KATON ALTA

REJLERS finland

Insinööripalveluja teollisuuden, rakentamisen, energian ja infran asiakaskunnille

Rejlers on yksi Pohjoismaiden ja Suomen johtavista insinööritoimistoista. Pohjoismaiden lisäksi Rejlers toimii myös Lähi-Idässä Abu Dhabista käsin. Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, rakentamisen, energian ja infran asiakaskunnille. Rejlers osaa yhdistää ICT:n insinööriosaamiseen ja tarjoaa asiakkailleen myös digitaalisia palveluratkaisuja. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä kaikissa rakennetun ympäristön elinkaaren vaiheissa asiantuntijapalveluina, projektipalveluina ja jatkuvina palveluina.

Suomessa Rejlers toimii 20 paikkakunnalla. Toimistomme ovat Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Joensuussa, Jyväskylässä, Kemissä, Kotkassa, Kouvolassa, Kuopiossa, Kurikassa, Lappeenrannassa, Lohjalla, Mikkelissä, Oulussa, Porissa, Porvoossa, Salossa, Savonlinnassa, Tampereella, Turussa ja Vantaalla. Lisäksi asiantuntijoitamme työskentelee asiakkaidemme tiloissa sekä etätyössä eri puolilla Suomea.

Rejlers-konsernin Suomen yhtiöiden liikevaihto vuonna 2019 oli noin 73 miljoonaa euroa.

Suomen Rejlers on osa kansainvälistä Rejlers AB –yhtiötä. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä. Yritys on kasvanut tasaisesti. Nyt henkilökuntaa Suomessa on lähes 1000. Katsomme tulevaisuuteen luottavaisina.

Yli 1 000 alan ammattilaista

Rejlers perustettiin Ruotsissa 1940-luvun alussa

Konserni työllistää 2400 työntekijää neljässä maassa

Suomessa Rejlers työllistää 1000 asiantuntijaa

Toimimme Suomessa yli 20 paikkakunnalla

Lue yrityksestämme ja palveluistamme lisää Rejlers Finlandin sivuilta.