XAMK Kampus

KOTKA

Uusi kampus uusille ajoille

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, XAMK, rakentaa Kotkaan uuden kampusrakennuksen, joka on tarkoitus avata syksyllä 2023. Rakennus tulee olemaan lähes nollaenergiatalo (nZEB) ja ympäristösertifioitu. Uuden kampuksen suunnittelu tulee vastaamaan nykyaikaisia oppimismenetelmiä vastaten niin pedagogisiin kuin digitalisaationkin haasteisiin.

Moderneja tapoja opettaa ja opiskella

Uuden kampuksen suunnittelulla luodaan yleinen toimintaympäristö, joka vastaa paremmin nykyaikaisia oppimismenetelmiä, tulevaisuuden pedagogisiin muutoksiin ja digitalisaation haasteisiin. Oppiminen XAMKin uudella kampuksella tulee olemaan yhteisöpohjaista.

Rakennukseen mahtuu suuri joukko erilaisia ​​opinto-ohjelmia, ja siksi teknisten järjestelmien odotetaan olevan poikkeuksellisen joustavia.

 

 

Faktat

Pinta-ala: 14 000 brm2
Arkkitehtisuunnittelu: Arkkitehdit NRT Oy & Aarti Ollila Ristola Arkkitehdit Oy

 

Toteutimme kohteeseen

Rejlers Finland Oy on hankkeessa mukana sähkösuunnittelijana.

Asiantuntijamme ammattitaidon ja asiakkaan tarpeiden perusteellisen ymmärtämisen kautta lisäämme uuden kampuksen lisäarvoa. Siten myös autamme yliopistoa saavuttamaan korkeat ympäristötavoitteensa.


Kohokohdat

Aikaisemman kokemuksen kautta, yliopistollisten kampusalueiden vahvuudesta johtuen, Rejlers sai täydet laatupisteet ja sai tehtäväksi suorittaa uuden XAMK-kampuksen rakennuksen sähkösuunnittelun.

 


Tutustu myös muihin referenssikohteisiimme!

Referenssit