Turun yliopistollinen keskussairaala T3

TURKU

Turvallinen ja terveellinen sairaalaympäristö

Kahdeksankerroksinen T3-sairaala nousee nykyisen T-sairaalan ja Turun yliopiston Medisiina-rakennusten väliin, Helsingin valtatien ylle rakennettavan betonikannen päälle.  Suunnitelmien perustana on uusin teknologia, asiantuntemus sekä vuosikymmenten kokemus. T3-uudisrakennukseen sijoittuvat lasten ja nuorten sairauksien hoito, naistentautien ja synnytysten hoito sekä korva-, nenä- ja kurkkusairauksien sekä suu- ja leukasairauksien hoito. Tavoite on luoda turvallinen ja terveellinen sairaalaympäristö sekä potilaille ja että henkilökunnalle.

 

 

 

Sairaalasuunnittelua vuosikymmeniä

Potilailla, sairaalan henkilökunnalla ja vierailijoilla on kaikilla erilaiset tarpeet tekniikalle sairaaloissa. Näiden tarpeiden ymmärtäminen on edellytys sairaalaympäristön sähköteknisiä järjestelmiä suunniteltaessa.

Rejlers on toiminut sähkö- ja telesuunnittelijana vuosikymmeniä niin tilojen muutos suunnitteluissa kuin laajoissa uudisrakennushankkeissakin Turun yliopiston keskussairaala projekteissa.

Kuva: Cederqvist & Jäntti Arkkitehdit Oy

FAKTAT

Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, Turku
Pinta-ala: 52 400 brm2
Arkkitehtisuunnittelu: Arkkitehtiryhmä Reino Koivula Oy
Tilaaja: VSSHP

 

TOTEUTIMME KOHTEESEEN

  • Sähkösuunnittelu
  • Valaistussuunnittelu
  • Tele- ja turvallisuussunnittelu


KOHOKOHDAT

Rejlers on toiminut sähkö- ja telesuunnittelijana vuosikymmeniä niin tilojen muutossuunnitteluissa kuin laajoissa uudisrakennushankkeissakin Turun yliopiston keskussairaalaprojekteissa.