Sähkösuunnittelu

Palvelemme monipuolista asiakaskuntaamme kaikissa rakennuksien sähköisen talotekniikkaan liittyvissä toimeksiannoissa. Toteutamme suunnittelun yhteisesti sovitussa aikataulussa ja huomioimme ratkaisuissamme asiakkaidemme tarpeet loppukäyttäjään asti.

 

Yhteyshenkilöt ja myynti

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@rejlers.fi

Topi Tissari

Topi Tissari

Liiketoimintajohtaja Talotekniikka

Mika Lamminen

Mika Lamminen

Liiketoiminnan kehitysjohtaja

Jukka Nurmi

Jukka Nurmi

Liiketoimintajohtaja Turku

Ilkka Sippola

Ilkka Sippola

Liiketoimintajohtaja Tampere

Hyvinvointia sähkö-suunnittelulla

Käyttäjäystävälliset ja energiatehokkaat sähkösuunnitteluratkaisut ovat osa rakennuksissa toimivien ihmisten hyvinvointia.

Digitalisoituva maailma tarvitsee toimivia tietoliikenneyhteyksiä ja turvattua energiansaantia. Rejlers rakentamisen sähkösuunnittelulla on pitkät perinteet ja monipuoliset referenssikohteen laaja-alaisesta rakennuksien sähkösuunnittelusta. Asiantuntija osaamista löytyy AV-, aurinkoenergia-, valaistus- ja äänisuunnitteluun asti.

Asianmukaisilla ja toimivilla rakennuksien sähköjärjestelmillä lisätään ihmisten hyvinvointia arjessa ja juhlassa.

Laadukas valaistus ja luotettavat tietoliikenneyhteydet

Rakennuksien toimivuus on iso kokonaisuus. Laadukkaalla valaistuksella voidaan parantaa oppimistuloksia oppilaitoksissa sekä nopeuttaa potilaiden paranemisprosessia sairaaloissa.

Luotettavat ja toimivat tietoliikenneyhteydet ovat välttämättömyys asuntorakentamisesta toimistorakentamiseen ja ne ovat sairaaloiden hoitoprosesseissa elintärkeitä. Sähköisen talotekniikkasuunnittelun ratkaisuilla on merkitystä meille kaikille joka päivä.

TUTUSTU SÄHKÖSUUNNITTELUN PROJEKTEIHIMME

Metropolian Myllypuron kampus

Metropolia Ammattikorkeakoulun opetustilat Helsingin Myllypurossa on uuden aikakauden taidonnäyte. Rejlers toteutti kampuksen sähkö-, tele-, turva- ja AV-suunnittelun.

Keskustakirjasto Oodi

Töölönlahden alueella kauniina kohoava Helsingin kesustakirjasto Oodi valittiin vuonna 2019 maailman parhaaksi yleiseksi kirjastoksi. Rejlers toteutti kirjaston sähkö-, tele-, turva- ja valaistusratkaisujen suunnittelun.

Turun T3 sairaala

Kahdeksankerroksinen T3-sairaala nousee nykyisen T-sairaalan ja Turun yliopiston Medisiina-rakennusten väliin. Tavoite on luoda turvallinen ja terveellinen sairaalaympäristö sekä potilaille ja että henkilökunnalle.