Sähkösuunnittelu

Palvelemme monipuolista asiakaskuntaamme kaikissa rakennuksien sähköisen talotekniikkaan liittyvissä toimeksiannoissa. Toteutamme suunnittelun yhteisesti sovitussa aikataulussa ja huomioimme ratkaisuissamme asiakkaidemme tarpeet loppukäyttäjään asti.

 

Yhteyshenkilöt ja myynti

Mika Lamminen

Mika Lamminen

Liiketoiminnan kehitysjohtaja

mika.lamminen@rejlers.fi
+358 40 503 9270

Pekka Larinoja

Pekka Larinoja

Liiketoimintajohtaja Vantaa

Jukka Nurmi

Jukka Nurmi

Liiketoimintajohtaja Turku

jukka.nurmi@rejlers.fi
+358 400 121 482

Ilkka Sippola

Ilkka Sippola

Liiketoimintajohtaja Tampere

ilkka.sippola@rejlers.fi
+358 44 768 8234

Matti Ruuskanen

Matti Ruuskanen

Liiketoimintajohtaja Mikkeli

Hyvinvointia sähkö-suunnittelulla

Käyttäjäystävälliset ja energiatehokkaat sähkösuunnitteluratkaisut ovat osa rakennuksissa toimivien ihmisten hyvinvointia.

Digitalisoituva maailma tarvitsee toimivia tietoliikenneyhteyksiä ja turvattua energiansaantia. Rejlers rakentamisen sähkösuunnittelulla on pitkät perinteet ja monipuoliset referenssikohteen laaja-alaisesta rakennuksien sähkösuunnittelusta. Asiantuntija osaamista löytyy AV-, aurinkoenergia-, valaistus- ja äänisuunnitteluun asti.

Asianmukaisilla ja toimivilla rakennuksien sähköjärjestelmillä lisätään ihmisten hyvinvointia arjessa ja juhlassa.

Laadukas valaistus ja luotettavat tietoliikenneyhteydet

Rakennuksien toimivuus on iso kokonaisuus. Laadukkaalla valaistuksella voidaan parantaa oppimistuloksia oppilaitoksissa sekä nopeuttaa potilaiden paranemisprosessia sairaaloissa.

Luotettavat ja toimivat tietoliikenneyhteydet ovat välttämättömyys asuntorakentamisesta toimistorakentamiseen ja ne ovat sairaaloiden hoitoprosesseissa elintärkeitä. Sähköisen talotekniikkasuunnittelun ratkaisuilla on merkitystä meille kaikille joka päivä.

TUTUSTU SÄHKÖSUUNNITTELUN PROJEKTEIHIMME

Metropolian Myllypuron kampus

Metropolia Ammattikorkeakoulun opetustilat Helsingin Myllypurossa on uuden aikakauden taidonnäyte. Rejlers toteutti kampuksen sähkö-, tele-, turva- ja AV-suunnittelun.

Keskustakirjasto Oodi

Töölönlahden alueella kauniina kohoava Helsingin kesustakirjasto Oodi valittiin vuonna 2019 maailman parhaaksi yleiseksi kirjastoksi. Rejlers toteutti kirjaston sähkö-, tele-, turva- ja valaistusratkaisujen suunnittelun.

Turun T3 sairaala

Helsingin Musiikkitalo suunniteltiin ja rakennettiin akustiikan ehdoilla. Tekniset järjestelmät valaistuksesta ilmastointiin on hoidettu siten, että yleisö voi nauttia täydellisesti musiikista. Musiikkitalo oli sähkö- ja valaistusjärjestelmien suunnittelun näkökulmasta vaativa kohde, jonka  sähkö-, tieto- ja turvajärjestelmien suunittelusta Rejlers vastasi.