LVIa-suunnittelu

Rakennetun ympäristön hiilijalanjäljessä korostuu rakennusten käyttövaiheen merkitys. LVIA-suunnittelulla on suuri vaikutus rakennuksen energia- ja ylläpitokustannuksiin, toiminnallisuuteen sekä ihmisten viihtyvyyteen rakennuksissa. Energiakustannukset kattavat merkittävän osan sekä rakennuksien ylläpidon hinnasta, että energiatehokkuudesta.

Yhteyshenkilöt ja myynti

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@rejlers.fi

Juho Jurvelin

Juho Jurvelin

Yksikön johtaja, Vantaa

Ilkka Sippola

Ilkka Sippola

Liiketoimintajohtaja

Matti Ruuskanen

Matti Ruuskanen

Senior Advisor

Juha Pentikäinen

Juha Pentikäinen

Johtaja

Ville Vesterinen

Ville Vesterinen

Yksikön päällikkö Turku

Aleksi Poskiparta

Aleksi Poskiparta

Yksikön päällikkö

LVIA-suunnittelulla viihtyvyyttä kustannus-tehokkaasti

Suunnittelulla tuotetaan laadukkaita rakennuksia niin ympäristövaikutusten, sisäolosuhteiden kuin huollon ja käytettävyydenkin kannalta. Suunnittelutyö toteutetaan alan uusimmilla ohjelmistoversioilla. Digitaalinen tiedonhallinta huomioidaan suunnittelutyön simuloinneissa ja BIM-suunnittelussa aina digitaalisen kaksosenkin luomiseen.

Yrityksemme monialaisuus sekä asiantuntijamäärä luovat mahdollisuuden toteuttaa hankkeet sovitussa aikataulussa ja laatutasossa

 

Kuva: Mikael Linden

Käyttäjäystävälliset ratkaisut sekä uudis- että korjausrakentamiskohteisiin

Rejlers suunnittelee asiakastarvetta vastaavan palvelun kiinteistön koko elinkaarelle, hankeselvityksistä toteutussuunnitteluun ja rakennusaikaisista tehtävistä aina käytönaikaisiin selvityksiin asti.

LVIA-suunnittelumme kattaa

  • ilmastointi-,
  • jäähdytys-,
  • lämmitys-,
  • geoenergia- ja
  • vesi- sekä viemärijärjestelmät.

 

Uusimmat LVIA-suunnittelun referenssimme

Forssan monitoimikeskus, Forssa

Forssan Monitoimikeskukseen nousee tulevaisuuden kasvatuksen ja opetuksen haasteita vastaava oppimisympäristö. Rejlers vastaa kohteen LVIJ-suunnittelusta.

Amurinlinna, Tampere

Rejlers toteuttaa Amurinlinna-korttelin peruskorjauksen LVIA- ja sähkösuunnittelun Tampereen Hämeenpuistossa. Kohde koostuu sekä asuinrakennuksista että muista rakennuksista, kuten sauna-/pesula- ja päiväkotirakennuksista.

Etelä-Savon sairaanhoitopiiri, Mikkeli

Hankkeen tavoitteena on yhdistää Mikkelin kaupungin perusterveydenhuolto ja erikoissairaanhoito sekä soveltuvin osin sosiaalityö yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi samalle alueelle, nykyiselle sairaalakampukselle.