LVIa-suunnittelu

Rakennetun ympäristön hiilijalanjäljessä korostuu rakennusten käyttövaiheen merkitys. LVIA-suunnittelulla on suuri vaikutus rakennuksen energia- ja ylläpitokustannuksiin, toiminnallisuuteen sekä ihmisten viihtyvyyteen rakennuksissa. Energiakustannukset kattavat merkittävän osan sekä rakennuksien ylläpidon hinnasta, että energiatehokkuudesta.

Yhteyshenkilöt ja myynti

Mika Lamminen

Mika Lamminen

Liiketoiminnan kehitysjohtaja

mika.lamminen@rejlers.fi
+358 40 503 9270

Ilkka Sippola

Ilkka Sippola

Liiketoimintajohtaja Tampere

ilkka.sippola@rejlers.fi
+358 44 768 8234

Matti Ruuskanen

Matti Ruuskanen

Liiketoimintajohtaja Mikkeli

Jussi Kokko

Jussi Kokko

Yksikön päällikkö Vantaa

jussi.kokko@rejlers.fi
+358 40 801 1621

Ville Vesterinen

Ville Vesterinen

Yksikön päällikkö Turku

Aleksi Poskiparta

Aleksi Poskiparta

Yksikön päällikkö

Pori
aleksi.poskiparta@rejlers.fi
+358 44 342 2512

LVIA-suunnittelulla viihtyvyyttä kustannus-tehokkaasti

Suunnittelulla tuotetaan laadukkaita rakennuksia niin ympäristövaikutusten, sisäolosuhteiden kuin huollon ja käytettävyydenkin kannalta. Suunnittelutyö toteutetaan alan uusimmilla ohjelmistoversioilla. Digitaalinen tiedonhallinta huomioidaan suunnittelutyön simuloinneissa ja BIM-suunnittelussa aina digitaalisen kaksosenkin luomiseen.

Yrityksemme monialaisuus sekä asiantuntijamäärä luovat mahdollisuuden toteuttaa hankkeet sovitussa aikataulussa ja laatutasossa

 

Kuva: Mikael Linden

Käyttäjäystävälliset ratkaisut sekä uudis- että korjausrakentamiskohteisiin

Rejlers suunnittelee asiakastarvetta vastaavan palvelun kiinteistön koko elinkaarelle, hankeselvityksistä toteutussuunnitteluun ja rakennusaikaisista tehtävistä aina käytönaikaisiin selvityksiin asti.

LVIA-suunnittelumme kattaa

  • ilmastointi-,
  • jäähdytys-,
  • lämmitys-,
  • geoenergia- ja
  • vesi- sekä viemärijärjestelmät.

 

Uusimmat LVIA-suunnittelun referenssimme

Forssan monitoimikeskus, Forssa

Forssan Monitoimikeskukseen nousee tulevaisuuden kasvatuksen ja opetuksen haasteita vastaava oppimisympäristö. Rejlers vastaa kohteen LVIJ-suunnittelusta.

Amurinlinna, Tampere

Rejlers toteuttaa Amurinlinna-korttelin peruskorjauksen LVIA- ja sähkösuunnittelun Tampereen Hämeenpuistossa. Kohde koostuu sekä asuinrakennuksista että muista rakennuksista, kuten sauna-/pesula- ja päiväkotirakennuksista.

Etelä-Savon sairaanhoitopiiri, Mikkeli

Hankkeen tavoitteena on yhdistää Mikkelin kaupungin perusterveydenhuolto ja erikoissairaanhoito sekä soveltuvin osin sosiaalityö yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi samalle alueelle, nykyiselle sairaalakampukselle.