aurinkosähköjärjestelmät

Aurin­koe­nergia on johta­vassa roolissa puhtaan energian tulevai­suu­dessa. Se on uusiutuva energianlähde, jota rajoittaa vain kykymme muuntaa se sähköksi tehokkaasti ja edullisesti.

 

Yhteyshenkilöt  ja myynti

Joona Ehrnrooth

Asiantuntija
Energia&Infra
joona.ehrnrooth@rejlers.fi
+358 50 463 5855

 

Ehtymätön energianlähde

Aurinkoenergiaa tuotetaan kahdella tavalla. Aurinkokeräimillä otetaan talteen auringon lämpöenergiaa, jolla sitten lämmitetään esimerkiksi käyttövesi tai lattialämmitykseen käytettävä vesi. Aurinkokennot taas muuttavat auringon valon piin avulla sähköenergiaksi, joka voidaan joko ladata akustoon tai syöttää sähköverkkoon.

Aurinkopaneeleilla ja -keräimillä tuotettu energia on täysin päästötöntä ja hiilineutraalia sen jälkeen, kun kennojen ja keräimien valmistamisen sekä asentamisen energiakustannukset on katettu.

 

 

Aurinkoenergian tuottamisesta ei synny meluhaittoja ja esteettiset haitat pystytään rajoittamaan minimiin sijoittamalla paneelit ja keräimet siten, että ne joko tukevat arkkitehtuuria tai ovat esimerkiksi katoilla täysin näkymättömissä.

Yksittäisen järjestelmän kannattavuus yksittäiselle kuluttajalle on korkein, kun tuotetun aurinkosähkön käyttää itse eli järjestelmä on mitoitettu oman sähkönkulutuksen mukaisesti.

Rejlers palvelee aurinkoenergiaan liittyvien selvitys- ja suunnittelutoimeksiantojen totuttajana ympäri Suomea. Asiantuntijamme palvelevat aurinkojärjestelmien suunnittelussa asiakkaan lähtötarpeet huomioiden.

Lisää aurinkosähköjärjestelmistä

Lue lisää aurinkosähköjärjestelmistä ja siihen liittyvistä palveluista Rejlersin Energian ja Infran toimialan sivustolta.