Asuntosuunnittelu

Onnistunut asuntorakentaminen perustuu korkeatasoiseen suunnitteluun, järkeviin tilaratkaisuihin ja suunnitelmien toimitusvarmuuteen.

 

Yhteyshenkilöt ja myynti

Mikael Lehtinen

Mikael Lehtinen

Yksikön päällikkö

Tampere
mikael.lehtinen@rejlers.fi
+358 40 832 1678

Toni Virtanen

Toni Virtanen

Yksikön päällikkö

Tampere
toni.virtanen@rejlers.fi
+358 40 537 7752

Jukka Nurmi

Jukka Nurmi

Liiketoimintajohtaja

Turku
jukka.nurmi@rejlers.fi
+358 400 121 482

Jussi Kokko

Jussi Kokko

Yksikön päällikkö

Vantaa
jussi.kokko@rejlers.fi
+358 40 801 1621

talotekniikka asuinrakentamisessa

Onnistunut asuntorakentaminen perustuu korkeatasoiseen suunnitteluun, järkeviin tilaratkaisuihin ja suunnitelmien toimitusvarmuuteen. Tapamme suunnitella toimivana yhdistelmäkokonaisuutena on tuonut asiakkaiksemme laajan joukon rakennusliikkeitä. Käyttäjälähtöisyys on yksi suunnittelumme kulmakivistä niin uusituotanto- kuin peruskorjauskohteissa. Asuntojen tekninen muuntojoustavuus ja elinkaarilaadun lisääminen ovat osa käyttäjälähtöistä suunnittelua.  

Energiatehokkaat ratkaisut ulottuvat asuinympäristöjen suunnittelusta asuntojen koko elinkaarelle. Yhdessä monien tilaajiemme kanssa olemme mukana ympäristöä säästävässä rakentamisessa, energiatehokkaat ja vähähiiliset ratkaisut, kierrätettävät ja kierrätetyt materiaalit sekä älykäs talotekniikka ovat keskeisiä keinoja kohti ilmastoystävällistä asumista.

Asuntojen tekninen muuntojoustavuus ja elinkaarilaadun lisääminen ovat osa käyttäjälähtöistä suunnittelua.

Kuva: L Arkkitehdit Oy  ja  Oladesign Oy

Uusimmat asuntosuunnittelun referenssimme

As Oy Sompasaaren Sumppi, Helsinki

Metropolia Ammattikorkeakoulun opetustilat Helsingin Myllypurossa on uuden aikakauden taidonnäyte. Rejlers toteutti kampuksen sähkö-, tele-, turva- ja AV-suunnittelun.

KOY Tykkimiehenraitti, Tuusula

Amurinlinna-kortteli, Tampere

Rejlers toteuttaa Amurinlinna-korttelin peruskorjauksen LVIA- ja sähkösuunnittelun Tampereen Hämeenpuistossa. Kohde koostuu sekä asuinrakennuksista että muista rakennuksista, kuten sauna-/pesula- ja päiväkotirakennuksista.